Home
Personeelsplanning
Web-applicaties
Prototypes
Training
Contact

Doe minder,
bereik meer

Kun je wel wat extra vrije tijd of gewoon ruimte in je hoofd gebruiken? Maak kennis met de kunst der Goede Luiheid.

Goede Luiheid richt zich op het uitzoeken wat echt essentieel is om je doelen te bereiken en het schrappen van de onnodige afleidingen. We vergeten vaak even een stap terug te nemen om onszelf af te vragen waarom we dingen doen (en of de manier dat we het doen wel zo handig is).


Workshops & coaching

Musebox biedt trainingen en coaching aan om je de kunst der goede luiheid onder de knie te helpen krijgen. Tijdens deze trainingen leer je hoe je van luiheid een bondgenoot kan maken, welke motivatie en productiviteitsvalkuilen we in neigen te vallen en hoe je dit kan voorkomen. Ook leer je hoe je strakke doelen zet en onnodige (maar wel belangrijk lijkende) taken herkent.

Eenmaal de basis principe's onder de knie hebbende heb je meer echte vrije tijd en minder stress. Je zult in staat zijn meer gedaan te krijgen met minder moeite en in minder tijd.

Voor studenten

30% van de studenten kampt met burn-out klachten waardoor ze physieke klachten & studievertraging oplopen. Musebox biedt workshops en coaching om preventief studievertraging en burn-out klachten aan te pakken. Dit door eerstejaars studenten goede denk- & studiegewoonten aan te leren op basis van de principes van goede luiheid. Hierdoor leren studenten beter met hun werkdruk om te gaan, kunnen ze effectiever te werk gaan en houden ze zelfs vrije tijd over om te werken of feesten.

Voor bedrijven

De principes van goede luiheid zijn ook van toepassing op de werkvloer en kunnen worden gebruikt om processen te stroomlijnen en de effectiviteit van het personeel te verhogen en hun werkdruk te verlagen. Ook als ondernemer is Goede Luiheid onmisbaar om effectief je doelen te bereiken zonder uit te branden.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of het plannen van een vrijblijvende afspraak contact op via info@musebox.nl of het contactformulier.

Boeken

Wil je meer weten over hoe je productief lui kan worden? Neem dan een kijkje naar mijn boek "The Art of Positive Laziness".

Het boek is ook beschikbaar in het Nederlands onder de titel "De Kunst der Goede Luiheid". Beide boeken zijn verkrijgbaar bij Musebox. Informeer naar de beschikbaarheid via info@musebox.nl of het contactformulier.