Home
Personeelsplanning
Web-applicaties
Prototypes
Training
Contact

Web-applicaties die je werk uit handen nemen

Web-applicaties op maat die gewoon doen wat ze moeten doen, zonder overbodige features. Om dit voor elkaar te krijgen is het stroomlijnen van de processen rondom de taak standaard onderdeel van de ontwerpfase. Naast de taak waar de applicatie mee moet helpen wordt ook naar de andere stappen in het proces gekeken om zo tot een optimale oplossing te komen.

"Niet digitaliseren wat je ook kan elimineren."

Uiteindelijk zijn de applicaties hierdoor makkelijker te gebruiken en sneller te ontwikkelen. Dit zodat je er zo snel mogelijk profijt van hebt en de investering ook lager uitvalt.


Mogelijkheden

Musebox heeft tot nu toe applicaties gebouwd om te helpen met de personeelsplanning, het managen van klantgegevens & boekingen tot aan e-coaching en content creatie.

Wil je ook beter aansluitende tools om je werk uit handen te nemen? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@musebox.nl.


Wat klanten zeggenAnnemargreet Dwarshuis
Zakelijk directeur Omdenken/ Ja Maar BV
www.omdenken.nl

"Jarenlang hebben wij geworsteld met het zoeken naar een goed boekings- en planningssysteem voor onze shows, workshops en trainingen. Tot we Adriaan tegenkwamen. Hij ging de uitdaging aan om er een op maat voor ons te bouwen.

In no time had hij niet alleen ons werkproces in de smiezen, maar had hij ook in de gaten hoe hij dat alles in een voor alle gebruikers eenvoudig systeem kon inbouwen. In een looptijd van een paar maanden heeft Adriaan een compleet ERP systeem gebouwd, van het eerste klantcontact tot en met de evaluatie en de facturatie.

Het gebruiksgemak is geweldig, het ziet er strak uit en het gaat ons zeeën van tijd en ergernis schelen. Wij zijn bij Omdenken onder de indruk van Adriaan z’n vermogen om zich in korte tijd kennis toe te eigenen en om te zetten in een programma.

Het contact met Adriaan was bovendien erg prettig: hij reageert altijd snel op vragen en geeft adekwaat antwoord.

Hoe technisch ingewikkeld ook: vraag het Adriaan en hij bedenkt er iets op. Wat grote bedrijven en systemen niet voor ons op konden lossen wist hij wél op te lossen, en dat helemaal in z’n eentje. Groot compliment!"


Wopke v/d Zee
Directeur Adviesbureau Juntar BV
www.juntar.nl

"Adriaan is een kei in het ontwerpen en ontwikkelen van web-applicaties. Hij is pragmatisch, pro-actief, levert conform afspraak en is creatief in het bedenken van technische oplossingen. Op basis van mijn ervaringen met grote (IT) leveranciers valt Adriaan positief op door eerst te denken of en hoe hij kan helpen en daarna pas met een voorstel te komen. Dit zorgt ervoor dat je snel samen aan de slag kunt om oplossingen te bouwen die je als organisatie verder helpen. Daarnaast is hij een prettige persoonlijkheid waar je graag zaken mee doet. Ik beveel hem dan ook van harte aan!"


Janet van der Horst
Eigenaar Jobzon
www.jobz-on.nl.nl

"Adriaan heeft voor ons een planningssysteem gemaakt dat ons heeft geholpen overzicht te houden in een complexe personeelsplanning.

De eenvoud van het systeem maakte dat wij en onze opdrachtgever met een druk op de knop overzicht hadden en konden inplannen zonder dat dit ons extra tijd koste. Adriaan is iemand die goed luistert naar de vraag van de klant. Hij stelt de juiste vragen waardoor het systeem dat hij oplevert direct voldoet aan je verwachtingen.

U overweegt zaken te doen met Adriaan? Mijn advies. Doen!"


David Kooistra
Projectleider @ Kooistra Geveltechniek
www.kooistrageveltechniek.nl

Ik heb Adriaan ingehuurd toen ik op zoek was naar iemand die een goed werkende planning en urenregistratie tool zou kunnen ontwerpen en implementeren. Doordat onze werktijden afwijken van de standaard 9 tot 5 tijden, voldoen reguliere tools vaak niet en is maatwerk nodig. In de sectoren waar wij actief zijn kunnen planningen razendsnel wijzigen. Flexibiliteit en gebruiksgemak zijn daarom voor ons ook echt een vereiste.

Waar de grotere bedrijven vaak log en ontoegankelijk zijn, is Adriaan dat zeker niet. Hij was er en is er nog altijd wanneer we hem nodig hebben. Hij begrijpt dat je vaak tijdens het proces tot nieuwe inzichten komt en vind het dan ook geen probleem om gedurende het traject nog aanpassingen mee te nemen. Kortom, aan iedereen die worstelt met dergelijke problematiek, schakel Adriaan in!"